Skip to content
Politică

Aroganța SUPREMĂ a lui Iohannis, chiar în timpul ședinței de urgență a PSD

În plină ședință de urgență a conducerii PSD în care se tranșează mai multe subiecte de importanță crucială pentru social- democrați, prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a decis să facă o aroganță și a trecut pe bicicletă chiar prin fața sediului PSD din Kiseleff.

Iohannis, alături de mai mulți membri ai ACL, au defilat pe biciclete prin fața sediului PSD, chiar în timpul ședinței de urgență a PSD, dar au refuzat să se oprească.

”Trec prin față, dar nu mă opresc. Nu mă opresc eu nici în campanie, dar acum. O să le fac cu mâna stângă de pe bicicletă, cu dreapta conduc!”,  a declarat Iohannis.

im img

6 comentarii la “Aroganța SUPREMĂ a lui Iohannis, chiar în timpul ședinței de urgență a PSD

  1. Nu erau niste reguli minime de dotare a bicicletelor pentru a circula pe drumurile publice ? Ce zice codul rutier ? Respecta domnul Iohanis legea rutiera in aceasta plimbare cu bicicleta ?

  2. Dar promterele ,unde sunt promterele ??? Aaaaaaa, nu mai avea nevoie ,e gura spurcata aia de andreea vass langa el…. ce vrea sa demonstreze arogantul asta? …CA BUNUL SIMT NU FACE PARTE DIN EDUCATIA ‘MNEALUI ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *