Skip to content
Politică

Arșinel, martor în dosarul de delapidare a medicului Lucan

www.cancan.ro

Actorul Alexandru Arșinel a fost chemat la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru în calitate de martor în dosarul de delapidare a medicului Mihai Lucan.

Artistul a ajuns la sediul DIICOT puțin după ora 9 și urmează să vorbească și despre o operație mai vche, după ce ar fi existat suspiciune că ar fi beneficiat de tratament preferenţial din partea profesorului Lucan, în 2013, când a fost supus unui transplant renal, la câteva zile după ce a fost trecut pe lista de aşteptare a bolnavilor, relatează News.ro.

Reamintim faptul că Arșinel afirma, pe 4 ianuarie, că nu cunoaște nimic despre acuzațiile aduse medicului Mihai Lucan, adăugând că numele pe care îl are nu a fost un factor ce l-a făcut să urce în lista de așteptare, ci starea gravă de sănătate, adăugând că aprinde lumânări la biserică pentru doctorul Lucan, care l-a salvat: ”Mă bucur că ajung la o biserică şi pot să aprind o lumânare pentru doctorul Lucan care m-a salvat (…) A contat că mai funcţionam 7% cu rinichii”.

„Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta”, a adăugat Arșinel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *