Skip to content
Opinii & Analize

Asasinii lor sunt mai pricepuți decât criminalii noștri. Războiul de dincolo de acvariu de care nu vorbește nimeni

Peștele care înoată în acvariu are impresia că toată lumea se rezumă la ce se află în spatele sticlei. Struțul având capul în nisip se simte protejat. Politicienii noștri, în lumea luptelor lor mici și fără miză, au impresia ca România este un acvariu. Că totul începe și se termină pe malul Dâmboviței.

Nu contează cine câștigă alegerile prezidențiale!

Contează rezultatul încleștării fenomenale dintre Stale Unite și Rusia (plus aliații ei europeni și asiatici). România este în linia întâi. Este, de fapt, exact ca și in Primul Război Mondial, fâșia de pământ care despărțea transeele și tunurile germane de cele franceze.

România este un Verdun, iar noi suntem în plin război. Ca într-o piesă suprarealistă politicienii continuă gâlceva pe tema petelor solare în acvariu când, de fapt, dimprejur s-a dezlănțuit furtuna. Americanii au dat verde la arestări. Dacă va fi cazul vor râde întreaga clasă politică de la București fără nicio remușcare.

Stați liniștiți, nu pierdem nimic esențial – zecile de baroni locali, miniștrii și combinatori politici de toate culorile, toți îngălații și snapanii fără viziune, fără merite și hoți până-n măduva spinării își vor primi răsplata binecuvenită. Sincer îmi doresc procese televizate ca în Italia anilor ’80 -’90! Câte 20-30 de gușteri hoți în boxa acuzaților. Și condamnări de la 25 de ani în sus.

Veți spune că am înnebunit! Atunci poate că a înnebunit o întreagă generație. Care simte și spune explicit ce zic și eu aici. Uneori cu și mai multe duritate. Pentru că suntem ciuruiți moral și în sevraj (dependenți de jocul la două capete, de mită și minciună permanente) suntem supuși la un tratament dur. Vom fi curățați prin holocaust (adică prin arderea de tot a elitelor politice).

Statele Unite nu-și pot permite să piardă România în favoarea Eurasiei (noua denumire a forței politico-militare de la Răsărit). Suntem prea importanți și nici nu ne dăm seama! Noi însa avem gâlceava în acvariu. Cine iese președinte, cine ajunge premier! Evident că și acestea sunt teme importante, dar candidații noștri la prezidențiale nu scot un cuvânt despre situația reală a țării!

Nu iese nimeni să spună așa: oameni buni, suntem la o răscruce de istorie, suntem în război, într-un război hibrid, mai ciudat, dar letal; așa că politicienii care vă știți mânjiți faceți un pas în spate, plecați! Cei care ați fost prinși cu mâna în bani publici, la parchet!

Voi, români, faceți ceva și schimbați-vă modul de a gândi și a acționa! Aveți grijă atunci când vi se fură taxele și impozitele, faceți scandal când parlamentarii voștri își bat joc de vot și de încrederea acordată! Nu mai voțati penali pentru că vă amanetați viitorul copiilor și nepoților! În fiecare zi ești furat și spălat pe creier! Generația ’20, trezește-te că peste 10 ani o să ajungi sa emigrezi și să speli wc-uri în Occident! Toți cei care sunt hrăniți de oligarhii ruși prin contracte de sute de milione de euro alegeți-vă altă cale! Toți cei care jucați la doua capete mințind ceva la București și inventând altceva la Bruxelles încetați! Războiul ăsta se va purta fără prizonieri pentru că România reprezintă mult mai mult decât acvariul vostru de sticlă din prime time.

Dacă reduta România – Republica Moldova, alături de Polonia, Ungaria și Bulgaria cad prizoniere, Eurasia (Chinorusia) va prelua supremația lumii. Ce va înseamna asta? O noua ordine mondială totalitară.

PS: Holywood-ul, mașina de propagandă a SUA, a scos pe piață un nou film, aparent de acțiune – Equalizer. Mafia rusească penetrase teritoriul american. O rețea înfiorătoare de criminali ruși produceau din trafic de droguri și persoane sume imense de bani pe care le transportau cu vapoare. Rușii executau tot ce le stătea în cale și corupeau de la ofițeri FBI la politicieni. Afro-americanul Denzel Washington, un asasin CIA pensionat, preia problema și distruge, cu o violență și un sadism ieșit din comun, celula mafiei rusești. Asasinul Denzel îl execută într-un mare stil “mafiot” și pe capul rețelei, tocmai la el acasă, într-o superbă vilă din centrul Moscovei. Metafora este evidentă – capul mafiot nu poate fi decât Vladimir Putin. Americanii ne transmit următorul mesaj: puteți fi voi criminali fără scrupule, mincinoși sadea, mânjiți de bani și putere, asasinii noștri sunt mai pricepuți decât criminalii voștri!

3 comentarii la “Asasinii lor sunt mai pricepuți decât criminalii noștri. Războiul de dincolo de acvariu de care nu vorbește nimeni

  1. Silviule bati campii. Ma doare in cot de americani, imi pasa de romani. Ce spui tu e trisat. Adica pana acum americanii au convietuit bine merci cu coruptii si din cauza amenintarii ruse au zis ”ia sa facem curatenie”? Nu ne ameninta nici dracu Silviule. Singura amenintare pentru pace este SUA si setea ei de resurse si putere globala. M-am saturat de aceasta propaganda absurda. bati campii, vorbind despre totaltarism simivine sa tad. Care totalitarism? Patriotic act al SUA a eliminat din discutie drepturile omului, care nu mai sunt la moda. Acu e la moda ”staul de drept”, adica de facut sluj la ambasada SUA si de inchis oameni dupa ”pretioase” indicatii ale unei ambasade mai corupte decat Romania. Daca analizezi cazul ambasadorului Gitenstine o sa vezi ca este mai corupt decat coruptii Romaniei si ceea ce e grav in povestea ambasadorului este ca a luat prizionera o tara. Asa ca lasa-ne cu baubaul eurasiatic ca nu tine si cu razboiul care va sa vina. Daca va fi razboi nu va fi din cauza Rusiei, ci a ”prietenei” noastre SUA, flamanda de resurse si nevoita sa faca razboia ca sa nu-i moara complexul economico-militar, deci putina economie ne externalizata. SUA ca sa supravietuiasca are nevoie de RAZBOIE ca aerul – o tara care produce 30% din PIBul clobal si mananca cam 70% din el, fara razboi sucomba. Nivelul de trai american este pe spatele saracilor lumii, numai ca generatia voastra se uita prea mult la masina de facut filme de propaganda americane. Treziti-va draga ”generatie” din ”basmul american”, care este o MARE MINCIUNA””” Cand o tara este la granita dintre doua imperii, face bine si joaca cartea neutra si nu se aliaza cu dusmanul vecinului, ca ii ia foc casa…Si in al doilea razboi mondial ne-am aliat cu Hitler, care parea Dumnezeul lumii,. Propaganda era aceeasi – sa ne aparam de bolsevici. Vad ca nimic nu se schimba in istorie…Sa ne aliem cu SUA ca sa ……sa ce Silviulke?

  2. PS Eu zic ca ar trebuinici sa numaimergem sa votam, ca de fapt americanii si-au alesdejapresedintele si asa cum l=au pus presedinte de doua ori pe Basescu, si-l pot impune acum si pe omul lor, care o fi, intr-o aparenta de mimare a democratiei. Asta pentru ca din punctul tau de vedere, americanii stiu mai bine decat noi ce e mai bine pentru Romania. Probail uni ar crede ca il vor pe PLASTELINA Iohannis, eu ma indoiesc – ar fi prea aproape de madam Merkel care incearca sa le faca fata si mai zice uneori NIET, timid, dar mai scanceste uneori acest cuvant. Il vor pe Ponta? A, nu…. E prea tanar si daca ii vine vreo idee patriotica si le zice si el untimid NIET!! O sa avem un presedinte surpriza. Lasati sondajele, CIA lucreaza pentru NOI, americanii…Ce ne place noua romanilor sa fim SLUGI la alti si sa pupam condurul Inaltei Porti.

  3. Hahaha,bai copile te-ai dilit nu te mai uita la filme americane gen „Rambo omoara 500 de rusi si nu pateste nimic”. Exista mai multa democratie in Rusia decit in US; la ora actuala America a devenit o inchisoare pentru cetatenii ei, totul e ascultat monitorizat interceptat. Si nu pentru a birui terorismul ci pentru a preveni o revolta la adresa bancherilor internationali care duc omenirea spre dezastru,America fiind centrul lor de comanda.
    Rusia si China sunt singurele super-puteri care pot face fata si invinge acest sistem banchero-criminal, de aici si dementa care a cuprins slujimea de la Washington.
    Rusia si China in maxim 2 ani de zile vor putea lovi US naprasnic, or tocmai asta i-a bagat in sperieti pe bancherii internationali: prabusirea sistemului financiar din US inseamna si disparitia bancherilor criminali care provoaca peste tot in lume haos si distrugere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *