Asistenta acuzată de mărturie mincinoasă în dosarul morţilor de la Spitalul Pantelimon, plasată sub control judiciar

Sursa foto: facebook

Asistenta suspectată de mărturie mincinoasă în dosarul care vizează morţile suspecte ale unor pacienţi internaţi în secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului ”Sfântul Pantelimon” din Bucureşti a fost plasată sub control judiciar. Ea e acuzată că, în trei rânduri, la audieri, le-a ascuns procurorilor date pe care le are despre acest caz. Propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele medicilor inculpaţi în acest dosar se judecă joi după-amiază.

Asistenta din cadrul Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon” Bucureşti cercetată de procurori pentru mărturie mincinoasă în formă continuată a fost plasată sub control judiciar, potrivit reprezentanţilor Parchetului.

”În sarcina acesteia s-a reţinut că în datele de 26.04.2024, 06.06.2024 şi 19.06.2024, fiind ascultată în calitate de martor cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor ce face obiectul prezentei cauze, a dat declaraţii mincinoase şi nu a spus tot ce ştie cu privire la aspecte esenţiale ale cauzei”, afirmă anchetatorii.
Cele două doctoriţe inculpate în dosar pentru omor calificat cu premeditare şi profitând de starea de vădită vulnerabilitate a victimei vor fi prezentate, joi după-amiază, instanţei de judecată care va judeca propunerea de aretare preventivă formulată de procurori în ceea ce le priveşte. Şedinţa de judecată va începe în jurul orei 14:30, la Tribunalul Bucureşti.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: