Skip to content
Coronavirus

Asistentă medicală din Cluj, dată afară din casă de proprietar de frica coronavirusului

facebook
" "

O asistentă medicală de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca a fost dată afară de proprietar din locuința în care locuia cu chirie, de frica coronavirusului.

Asistenta medicală din Cluj a anunţat pe Facebook că proprietarul locuinţei i-a transmis că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu ea în aceeaşi casă.

" "
" "

Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica… virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă”, a scris asistenta pe Facebook.

Managerul Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, Mihai Mleşniţe, de care aparţine Clinica Chirurgie 3, a declarat, vineri, că, momentan, asistenta locuieşte la fiica sa.

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor şi, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuinţă pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a spus Mleşniţe.

Asistenta lucrează de un an la Clinica Chirurgie 3, informează digi24.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *