Skip to content
Politică

Asociaţia Colectiv: Noi nu suntem plătiţi de Soros, nu suntem plătiţi de stat!

www.turnulsfatului.ro
" "

Asociația Colectiv GTG 3010 a făcut anunțul potrivit căruia în cursul zilelor următoare va solicita Capitalei și primăriilor de sector, participarea la toate şedinţele de consiliu ale administraţiilor locale din Bucureşti.

Anunțul a fost făcut în contextul în care, joi, mai multe persoane au încercat să intre forțat în ședința Consiliului General al Municipiului București, pentru că nu li s-a dat voie să asiste la lucrări, deși aveau acest drept, informează B1.ro

" "
" "

”Înţeleg că au apărut probleme serioase la şedinţele de consiliu ale primăriilor din Bucureşti. Primarii vor să îşi facă treaba, dar organizaţii răuvoitoare, plătite de Soros, vor să întrerupă bunul mers al şedinţelor de consiliu”, a scris, ironic, pe Facebook, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu.

Ma mult, acesta a susținut că Asociația vrea să participe la şedinţele de consiliu ale tuturor celor şapte primării din Capitală, pentru că de un an şi opt luni nu s-a produs nicio schimbare, dar vede ”gropi, mizerie, aglomeraţie şi circ”.

”După marea tragedie din Clubul Colectiv, am aşteptat schimbarea şi ne-am ales cu un nou incendiu în Clubul Bamboo. (…) Vrem să vedem în acţiune aleşii noştri, pe cei care au spus că vor schimba Bucureştiul. Noi nu suntem plătiţi de Soros, nu suntem plătiţi de stat. Nouă ne-aţi omorât copiii. Vrem să vă vedem cum munciţi, doamnă Firea, domnilor primari de sectoare.  Săptămâna viitoare veţi primi solicitările oficiale ale Asociaţiei Colectiv GTG 3010 de a participa la toate şedinţele de consiliu ale celor şapte primării din Bucureşti”, a mai scris Iancu, al cărui fiu, Alexandru, a murit în incendiul produs în Clubul Colectiv.

" "

1 comentariu la “Asociaţia Colectiv: Noi nu suntem plătiţi de Soros, nu suntem plătiţi de stat!

  1. Sae intelege din postarea dvs, ca d-na Firea este responsabila de tragedia din Colectiv! Ceva mai absurd n-am auzit, dar cand esti bolnav de ura impotriva celor din PSD, si esti de acord cu toate magariile pe care le fac cei din USR, luandu-le partea, fara suparare, santeti exact ca si ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *