Skip to content
Societate

Asociația lui Nicușor Dan a dat în judecată 70 de proprietari persoane fizice

nineoclock.ro

Candidatul declarat la Primăria Generală, Nicușor Dan, a ajuns să cheme în judecată locuitorii Capitalei. „Asociația Salvați Bucureștiul”, a dat în judecată 70 de persoane fizice, proprietari de apartamente într-un bloc căruia Nicușor Dan vrea să-i anuleze autorizația, scrie newsweek.ro.

Singura „vină” a locatarilor de pe Maria Rosetti 38 este că și-au cumpărat apartamente într-un bloc ridicat și recepționat legal, acum mai bine de 5 ani. Acum trebui să cheltuie banii și pe avocați. ONG-ul a chemat în judecată toți locatarii unui bloc din București, pentru a anula autorizația de construire a clădirii în care locuiesc. Locatarii blocului încă nu s-au dezmeticit! Mulți dintre ei au crezut că este eroare sau chiar o farsă.

„Am aflat de la cineva din bloc că am fost dați cu toții în judecată. Am crezut că nu văd bine atunci când m-am uitat pe citația la proces. M-a afectat foarte mult. Era să fac infarct. De unde până unde? Nu mai am altă casă. Nicușor Dan, care vrea să ne lase fără case, a intrat în politică și vrea să candideze și ca primar al Bucureștiului. Să facă ce vrea el, dar nu pe nervii și sănătatea noastră, pentru că suntem oameni în vârstă“, a declarat Ileana Constanța Damian, proprietara unui apartament din bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *