Skip to content
Politică

Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, reacţie vehementă după retragerea lui TUDY: „Nu vom ezita să”…

Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei (AID) a oferit, luni, o reacţie vehementă după retragerea lui Tudor Ionescu, zis „Tudy”, din funcţia de viceprimar ALDE al Capitalei.

CITIŢI ŞI: Dezamăgire cruntă pentru fane: controversatul viceprimar Tudy DEMISIONEAZĂ

AID „isi exprima satisfactia fata de «demiterea» de catre partidele politice a domnului Tudor Ionescu din functia de Viceprimar al Capitalei sub forma unei demisii”, potrivit unui comunicat trimis PSnews.ro.

În opinia AID, această decizie „a partidelor si a domnului Ionescu este o victorie a mass-media, in parteneriat cu societatea civila, in efortul de restabilire a unor minime standarde in administratia Bucurestiului”.

Cu această ocazie, AID anunţă stoparea campaniei de strângere de semnături de la bucureşteni pentru demiterea lui Tudor Ionescu din funcţia de viceprimar.

Totuşi, „avertizam organizatiile politice ca nu vom ezita sa reactionam si sa cerem bucurestenilor sa protesteze fata de orice nominalizare in functii publice, la nivelul Bucurestiului, care nu contine elemente minime de EXPERIENTA, EXPERTIZA si PROFESIONALISM”, conchide ONG-ul citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *