Astăzi, ora 18:00 –  Sănătate, tuturor!, cu Mihaela Tatu

De astăzi 8 septembrie, de la ora 18.00, PS News devine gazda unei noi emisiuni.

Prima ediție a emisiunii Sănătate, tuturor,! realizată de Mihaela Tatu, o are ca invitată pe doctor Mihaela Leventer, cel mai relevant dermatolog din țară.

Cu o experiență de peste 40 de ani, doctor în medicină, Mihaela Leventer este primul medic român acreditat de Academia Americană de Dermatochirurgie în microchirurgia Mohs.

Astăzi, Mihaela Leventer formează și specializează medici din toată țara în dermatologie și chirurgie oncologică.

Sănătate, tuturor,! realizată de Mihaela Tatu,  pornește de la ideea că starea  de bine începe cu mici obiceiuri zilnice care pot aduce schimbări uriașe în viața noastră.

Cum să ne înțelegem mai bine pe noi înșine, cum să avem o relație mai bună cu familia, un somn mai bun, cum ne îngrijim dinții, care este relația dintre ce și cum mâncăm și starea noastră de sănătate, ce putem face singuri, acasă, înainte să ajungem la doctor – sunt doar câteva dintre temele pe care le va aduce Mihaela în fiecare vineri seara.

Invitații săi – medici, speciliști, psihologi, kinetoterapeuți, stomatologi dar și oameni veniți din domenii pe care nu le asociem, în mod obișnuit cu sănătatea, ne vor vorbi cu pasiune, înțelegere și ne vor oferi soluții practice care ne pot ajuta să trăim o viață mai bună, să ne hrănim mai bine, să respirăm un aer mai curat.

Emisiunea Sănătate, tuturor!, cu Mihaela Tatu, este prezentată de Team Dental Clinic Timișoara.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: