Skip to content
Sănătate

Aşteptările realiste ale unui manager de spital de la viitorul ministru al Sănătăţii

Inquam Photos/Virgil Simonescu

Managerul Spitalului Găeşti Laurenţiu Beluşica relatează, într-o postare pe Facebook, ce aşteaptă de la viitorul ministru al Sănătăţii: 100 de reductoare oxigen, împrumut o staţie de stocare oxigen anestezişti şi un operator de barocameră.

Ce aştept eu de la viitorul meu ministru.   Să-mi dea 100 de reductoare oxigen, împrumut o staţie stocare oxigen (până când o iau eu pe a noastră prin program), 4 anestezişti şi  un operator de barocameră”, afirmă medicul.

El precizează şi ce oferă în schimb.

135 de paturi pentru Covid spitalizare continuă, 8 de AŢI cu linie de gardă şi tot personalul spitalului care a îngrijit pînă acum aproape 1500 de pacienţi covid”, scrie Laurenţiu Beluşica.

De asemenea, el anunţă că luni, la şedinţa DSP cu CNAS, a constat că are sprijinul total al celor două instituţii , cărora le mulţumeşte, scrie news.ro.

Managerul Spitalului Găeşti a solicitat în repetate rânduri alocarea uneia dintre cel patru camere hiperbare aflate în dotarea Departamentului pentur Situaţii de Urgenţă, având chiar dispute pe acest subiect cu şeful DSU Raed Arafat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *