Skip to content
Politică

Astrid Fodor intră în cursă pentru Primăria Sibiu. Ce șanse are să câștige

Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului după ce Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale, a anunțat că va intra în cursă pentru Primăria Sibiu la alegerile locale din 2016. Aceasta va candida din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR).

„Da, voi candida”, a spus Astrid Fodor, potrivit romaniatv.net.

Aceasta a precizat că „în trimestrul IV al anului 2015″ Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) – formaţiune pe care o reprezintă şi în prezent – a stabilit strategia pentru alegerile din acest an şi s-a stabilit candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, fiind vorba despre ea.

„Am stabilit o strategie, dar nu vreau să discut despre asta acum. La Consiliul Judeţean nu avem un candidat, dar avem o listă şi, de obicei, cel care este în fruntea listei trage mai tare”, a mai spus Astrid Fodor.

1 comentariu la “Astrid Fodor intră în cursă pentru Primăria Sibiu. Ce șanse are să câștige

  1. Observ ca se recunoaste pe fata ca FDGR este in fapt un partid politic, asemeni UDMR, cu strategii, cu liste, cu candidati. Pai atunci poate ne explica cineva de ce nu si-a pierdut mandatul domnul Iohannis cand a trecut oficial, ca primar in functie al Sibiului, de la FDGR la PNL acum cativa ani ? Si unde sa mai punem ca nici macar mult prea hulita Ordonanta 55 nu exista pe vremea aia, asa constitutionala sau nu. Dar cel mai inversunat critic al celebrei Ordonante a fost, cum se putea altfel, insusi domnul Iohannis ! Frumos, nu ? Asta da dovada de caracter si de echidistanta politica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *