Atac armat în campusul din Las Vegas. Mai multe victime duse la spital

Universitatea Nevada din Las Vegas
Sursa foto: wikipedia

Mai multe victime au fost conduse la spitale, miercuri, după ce un bărbat înarmat a deschis focul în campusul Universităţii Nevada din Las Vegas (UNLV), iar şeriful anunţă că nu ami există nicio ameninţare după ce poliţia l-a găsit pe suspect mort, relatează The Associated Press.Şeriful Kevin McMahill nu a spus dacă a fost ucisă vreo persoană.

”Există un număr de victime transportate la spitale din zonă”, a declarat el presei.

”Nu vreau să dau informaţii false şi să vă spun câte victime avem, dar vom oferi aceste infornmaţii foarte, foarte curând”, a declarat el.

Poliţia a fost chemată să intervină împotriva unui ”atacator activ” în campus miercuri, la ora locală 11.45 (21.45, ora României), a anunţat un reprezentant al poliţiei universităţii, Adam Garcia. Poliţişti l-au găsit şi s-au ”angajat” împotriva suspectului, în prezent mort, a declarat el. Era neclar imediat cum a murit suspectul. Universitatea a anunţat pe X că atacatorul se afla la Beam Hall, în clădirea Frank and Estella, sediul Şcolii de Afaceri Lee a UNLV şi că poliţişti interveneau în urma altei semnalări a unor focuri de armă la un sindicat al studenţilor din vecinătate.

Poliţia din Las vegas a anunţat pe X că un suspect ”a fost localizat şi este mort”, la aproximativ 40 de minute după postarea alertei. Studenţii şi comunitatea au fost alertaţi cu privire la această urgenţă printr-o postare a universităţii pe X. Era neclar imediat câte persoane au fost împuşcate în acest atac şi în ce stare se aflau.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: