Skip to content
Politică

Atac dur la adresa lui Kovesi! Ghiță le-a furnizat procurorilor un film cu fosta șefă a DNA la el acasă

" "

Sebastian Ghiţă a anunţat joi seară că le-a furnizat procurorilor în momentul audierii prin teleconferinţă mai multe poze şi un film care atestă că fosta şefă a DNA a fost la el acasă şi, de asemenea, le-a indicat şi martori care pot să ateste acest lucru.

Fostul deputat a negat acuzaţiile privind încercarea de împiedicare a candidaturii lui Kovesi la parchetul european, arătând că denunţul a fost făcut din decembrie şi în el vorbea iniţial de cu totul altceva, şi anume presiunile făcute de procurorii de la Ploieşti asupra lui Victor Ponta, potrivit b1.

" "
" "

Nu cred că mai are cineva vreun dubiu că cei din DNA nu au făcut infracțiuni, de aceea s-a înființat Secția de investigare a magistraților. Am depus un denunț despre niște fapte, asta acum ceva luni. În decembrie. 

Azi cu surprindere o aud pe Kovesi că spune că eu încerc să o opresc să candideze la nu știu ce funcție în Parlamentul European. Eu am făcut denunțul la începutul lui decembrie. În plângerea respectivă am vorbit de cu totul atlceva. 

Eu m-am plâns despre cum cei din Ploiești făceau presiuni asupra lui Ponta. Întrebarea e, atunci când ea făcea dosare false premierului României de la acea vreme, România nu avea o problemă? Kovesi și-a pus un piedestal așa deasupra României. 

Eu am fost unul dintre aceia care știa câte ceva despre ea. Magistrații au început să investhigeze. Eu am fost audiat prin teleconferință. Eu am probe: poze, filme și martori. Astea le am pentru mărturia mincinoasă. Nu vă spun nimic despre martori. După ce ancheta procurorilor va fi finalizată, voi da filmele și pozele cu Kovesi. Kovesi să fie judeacată de mine, asta să o facă procurorii. Pe lângă probele de care v-am spus, am mai prezentat niște mailuri. Procurorii au deschis dosar chiar pentru operațiunea Jakarta.”, a declarat Sebastian Ghiță.

Reamintim că Laura Codruţa Kovesi a fost citată pentru vineri de secţia specială pentru a fi audiată în dosarul deschis după sesizarea lui Sebastian Ghiţă. Kovesi are calitate de suspect pentru trei infracíuni: abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

 

1 comentariu la “Atac dur la adresa lui Kovesi! Ghiță le-a furnizat procurorilor un film cu fosta șefă a DNA la el acasă

  1. Deci filmarile private, poate falsificate, ale astuia sunt legale si cele de la SRI nu, lumeeeeeeee, sa-ti vina sa dai in cap cuiva!!!!! Unde ai ajuns Romanie, in mainile caror mafioti te-au arucat cei care nu au iesit la vot acu 2 ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *