Skip to content
Politică

Geoană lansează atacuri fără precedent la adresa lui Ponta

La câteva ore de la excluderea sa din PSD, Mircea Geoană susţine că excluderea sa de partid a fost regizată Victor Ponta şi Liviu Dragnea pentru a acoperi eşecul „fenomenal” de la prezidenţiale.

Invitat la gândul live, Geoană a susţinut că „Ponta trebuia să-şi dea demisia de la PSD în prima secundă” şi a comentat că partidul va pierde guvernarea în curând, iar actualul şef al social-democraţilor va fi istorie peste câteva luni.

„Cât stă la guvernare Ponta stă la şefia PSD, când va pierde guvernarea va fi executat fără milă”, a mai spus Geoană.

„Victor Ponta pierde alegerile la 1 milion de voturi şi, surpriză, vinovatul sunt eu. E o formă de disperare. (…) Ponta a mimat că îşi depune mandatul. Nu a fost nicio discuţie cu privire la analiza acestor alegeri. Au fost discuţii despre Facebook, că a fost o forţă supranaturală care l-a împiedicat pe Ponta să câştige alegerile La sfârşit i-a şantajat cu mandatul de preşedinte şi premier. I-a şantajat. Nu cred că plânge cineva după Ponta la sefia partidului, dar depierderea guvernării da. (…) Guvernarea se va pierde şi Ponta va avea timp să mănânce popcorn ca aliment de bază”, a spus Geoană.

Ce alte declarații a mai făcut Mircea Geoană despre Victor Ponta și situația din PSD, la Gandul Live:

La sfârşit i-a şantajat cu mandatul de preşedinte şi premier. I-a şantajat. Nu cred că plânge cineva după Ponta la sefia partidului, dar despre pierderea guvernării da.

– Denotă disperarea lui Ponta şi a lui Dragnea. Probabil că excursia din Dubai l-a încărcat cu energie.

– A fost o discuţie de 5 ore, regizată pentru scopul lui Ponta şi Dragnea de a scăpa de mine din partid.

– Guvernarea se va pierde şi Ponta va avea timp să mănânce popcorn ca aliment de bază.

– Eu am fost solidar uman cu Ponta pentru că ştiu prin ce a trecut.

Ponta merge de ani de zile cu Ghiţă în Dubai. Merge frecvent la Formula 1. Şi anul trecut a fost.

– Iliescu are multe păcate, dar eşecul fenomenal cu Dragnea şi Ghiţă, nu Iliescu e problema aici. Aici la această campanie nu a fost vorba de Iliescu şi comunism, ci de un tip de a face politică, lipsă de empatie cu lumea şi ce s-a întâmplat în diaspora. Nu ne-a zis nimeni cine a luat decizia să nu facă secţii.

– Cineva din campanie, din zona conducerii campaniei a decis (să nu fie secţii suplimentare în diaspora – n.r.) Undeva între BEC şi campanie trebuie să căutam cauza. Cineva a luat decizia în logică electorală. Sper că nu a fost nmeni atât de zănatic să o facă deliberat.

– La un astfel de cataclism electoral, când se schimbă starea de spirit, când se întâmplă un fenomen social şi nu avem dreptul să invocăm forţe oculte din străinătăţuri care intră în facebook-ul românesc… s-a încercat o explicaţie puerilă. Dacă oamenii din pSD umblă cu astfel de gogoriţe înseamnă că fie sunt neserioşi, fie nu înţeleg ce se întâmplă în realitate.

– Ponta trebuia să-şi dea demisia de la PSD în prima secundă. Nimic nu-l împiedica astăzi. Cred că în câteva luni de zile Ponta este istorie. Putea să lase cel puţin una din cele două funcţii.

– Când va pierde şefia guvernului va pierde şi şefia partidului. Nu va sta la guvernare până în 2016.

– Dragnea a coordonat instituţional campania, un rol important l-a avut

3 comentarii la “Geoană lansează atacuri fără precedent la adresa lui Ponta

  1. Mai nea Geoana acum citeva zile iti ofereai serviciile lui johannis. ai tradat si pe vremea luiConstantinescu ca sa ramii in. sua ambasadior esti activ de citeva zile .Asta e lupta te a dat afara cu vot unanim asa ca laasa birfa.de ce i intretinut baronii. vii acum si te dai victima.asta e .ponta a incercatt sa faca ordine sa scape de corupttii pe care i ati crescut vreo douazeci ani.in doi ani e greu dar cred cs e bine drumul ales fe ponta cu ministrii tineri tehnocrati fara alde vanghelie sau cuu tine care te ai unit cu blaga.

  2. Indiferent cat de suparati sunt exclusii (exceptie Sova), nu este frumos ca acum vorbesc vrute si nevrute. Nu trebuie sa atace conducerea. Daca au ceva de spus, sa o fi spus in sedinta. Nu se stie cum va fi viitorul. Si daca se vor intoarce in PSD? Atunci cum va fi? Dar politicienii nu au onoare; azi scuipa, maine pupa unde au scuipat. Este valabil pentru toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *