Skip to content
Politică

Atac fără precedent la Dan Șova lansat de Predoiu

 Prim-vicepreședintele PDL, Dan Șova, l-a atacat joi extrem de dur pe fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova, precizând în același timp că îl va da în judecată pe acesta, lalolaltă cu Gabriela Firea. În plus, acesta a precizat că le va cere daune morale pentru că au încercat să îi distrugă renumele de avocat.

„Ce văd eu e că domnul Șova nu doar că atacă, dar îmi ține lecții de morală din ușa pușcăriei”, a spus Predoiu la Dcnews, după ce a fost atacat dur de purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova.

Întrebat de  Bogdan Chirieac, dacă știe ceva în acest sens, Predoiu a explicat următoarele: „Nu știu nimic. Așa-l văd eu, văd ce instituții frecventează mai recent domnul Șova. De doamna Firea n-o să spun nimic rău, că-i o doamnă”.

„Dânșii (n.r.:referindu-se la Gabriela Firea și Dan Șova) au făcut o greșeală. N-au atacat opinia mea de om politic, n-au atacat Opoziția, ci au atacat o reputație a unui avocat, clădită în ani de muncă și confirmată în ani de muncă și cred că cel mai bun lucru e să lămurim acest lucru în instanță. O să-i chem în judecată pe domnul Șova și pe doamna Firea și o să lămurim acolo. O să cerem și despăgubiri. Eu nu vorbesc pe colțul  mesei.

Vom evalua exact gradul în care aceste declarații au afectat reputația mea ca avocat, practica din anii dinainte de a fi ministru, activitatea altor colegi alături de care am activat și în funcție de asta vom stabili un cuantum de despăgubiri pe care o să-l cerem”, a explicat Cătălin Predoiu.

 

1 comentariu la “Atac fără precedent la Dan Șova lansat de Predoiu

  1. Minte scurta asta de Predoiu uita de aprecierile lui Basescu referitoare la competentele avocatului Mateut ? Acolo nu s-o fi afectat grav imaginea publica si profesionala tot a unui avocat ? Intreb, ca nu am auzit sa se fi legat cu lanturi de portile lui Basescu ca sa apere reputatia unui coleg avocat atacat de insusi presedintele Romaniei. Si daca ma gandesc bine, cred ca si Basescu vorbea tot cam din usa puscariei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *