Skip to content
Politică

Atac în Paris, o mașină a intrat în mulțime. O fetiță a murit și 12 persoane sunt rănite

bienvenue.paris

Parisul este din nou în lacrimi în urma unui atac petrecut luni seară, la periferia capitalei, prin care o fetiță în vârstă de opt ani a murit și alte 12 persoane, cel puțin sunt rănite, dintre care patru în stare foarte gravă. Potrivit celor relatate se pare că o mașină a intrat în mulțime, pe terasa unei pizzerii.

A fost precizat că este vorba despre un act deliberat, însă nu există nici o legătură cu terorismul, potrivit Agenției France-Presse, citată de Mediafax.ro.

Este vorba de un act deliberat, dar care, conform informațiilor existente în acest moment, nu are nicio legătură cu terorismul„, a comunicat Parchetul din Meaux.

Se pare că șoferul a încercat să fugă după ce a lovit clienții restaurantului cu un vehicul marca BMW, însă a fost reținut. Conform celor transmise se pare că bărbatul nu figurează în evidența serviciilor secrete ca având legături cu grupuri teroriste islamiste, necunoscându-se încă motivul pentru care a recurs la acest gest tragic.

Este vorba de un bărbat născut în anul 1985, necunoscut de serviciile de justiție și poliție. Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, bărbatul a avut o tentativă de sinucidere săptămâna trecută„, a transmis purtătorul de cuvânt al Ministerului francez de Interne, Pierre-Henry Brandet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *