Skip to content
Politică

Atac la baionetă în USR: Dan Barna, acest copil râzgâiat, care a distrus ideea de partid nou şi curat!

Inquam Photos/Ion Mates

Cosmin Marin, un membru important al USR, proaspăt demisionar din partid, lansează noi acuzaţii la adresa lui Dan Barna.

Fostul USR-ist argumentează într-un mesaj postat pe Facebook principalele motive pentru care întrezăreşte un viitor sumbru acestei formaţiuni politice. Unul dintre aceste motive se referă la „conducerea degradată, care nu are drept scop decât promovarea unor persoane obediente”.

Pentru USR ul in care eu am intrat, cand venea vorba despre guvern, nu o eticheta de pus in CV ul narcisistului Barna era importanta. Important era, pentru acel USR, un mediu curat. Si aici avea 4 oameni exceptionali, autentic preocupati de asta: Mihai Gotiu, Allen Coliban, Octavian Berceanu, Cornel Zainea. Allen e insa deja primar, Cornel a demisionat, Mihai si Octavian sunt ignorati permanent de o conducere degradata, care nu are drept scop decat promovarea unor persoane obediente.

Pentru acel USR, Cultura era importanta. Nu degeaba actorii se alaturasera campaniei farapenali si au salvat acel proiect. Dar Vlad Alexandrescu este si el marginalizat acum, iar cuvantul „Cultura” provoaca eventual niste glume proaste intr-un dialog dintre Drula si Mosteanu.

Pentru acel USR, Ministerul Dezvoltarii ar fi fost important si ar fi putut propune cel mai bun parlamentar din legislatura trecuta, pe Florina Presadă. Cand o sunai seara pe Florina, stiti ce facea in 90% dintre cazuri? Lucra la diverse legi, facea amendamente, fiecare lege era tratata ca un exemen de licenta. Dar ce a facut USR? A pus pe loc eligibil un om ca Simona Spataru, care s-a facut de rusine la locale, dar careia i s-a cautat cu disperare o pozitie, nimeni nestiind pe baza caror calitati si in ciuda unui trecut neclar, ca sa fiu delicat.

Pentru acel USR, Ministerul Educatiei ar fi fost o prioritate. Cand ai un profesionist ca Luminița Corneanu te bati intr-adevar in negocieri cu 10 PNL ca sa impui un asemenea om. In schimb, USR nu stie cum sa fuga de acest minister. Pentru ca, deh, Luminita nu e in tiparul membrului de partid cuminte si teleghidat.

Pentru USR ul care a inghetat in stradam acum s-ar fi discutat despre Stelian Ion sau Dumitru Dobrev la Justitie, oameni cu care nu ai tremura ca fac legi pentru grupuri de influenta sau interlopi. Tot ce auzim insa e Barna, Barna, Barna, Barna, Barna, Barna. Barna!

Stiti ce inseamna „barna” in norvegiana? E pluralul de la copil. Da, acum totul e despre acest copil razgaiat, care a distrus ideea de partid nou si curat„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *