Skip to content
Politică

Atac la Ciolacu din tabăra lui Dragnea. Discuții avansate pentru reînființarea ApR. Codrin Ștefănescu: „Știu că-ți tremură nădragii”

Inquam Photos/Octav Ganea

Codrin Ștefănescu i-a transmis liderului PSD, Marcel Ciolacu, că este o „biată marionetă, care se agită inutil de când a fost eliberat Liviu Dragnea”. Potrivit surselor PS News, Dragnea se află în discuții avansate pentru reînființarea ApR (Alianța pentru România), partidul lui Teodor Meleșcanu.

Mesaj pentru Marcel! In poza de mai jos sunt doi patrioți, foști șefi ai tāi! Primului i-ai jurat credință veșnica și inima ta pe tavā! Îți aduci aminte, nu-i așa? Al doilea te-a pus șef la Buzău, exact când aproape te goniserā din județ! Prin urmare, nu-ți permitem sā zici gogomānii despre noi, fārā sā primesti și replica! Știu ca-ți tremura și nădragii la gândul ca am putea crea un partid al romanilor! Nepenetrat de academisti SRI ca tine și ca alții din conducerea noului PSD. Știu ca ești o biatā marioneta și mimezi opoziția, luând in derâdere milioane de votanți. Știu și oamenii, știu membrii simpli de partid, știe toatā lumea! Te agiți inutil de când a fost eliberat Liviu Dragnea, promiți in stânga și-n dreapta funcții, azi i-ai promovat pe cei care te-ar mânca de viu, juri credință altora din pāduri și crezi cā vei scāpa. Eu cred cā tot soarta lui Zgonea o vei avea, dar e doar o părere personalā. Și in final atât: chiar dacā am face, tu și șefii tāi veți afla ultimii! Și da, atunci s-ar incolona toți Patrioții din partid, și nu numai, toți cei vânați și hărțuiți ani de-a rândul, toți cei care cred in dreptate pana la capāt! Toți cei despre care stăpânii tāi ți-au poruncit sā nu vorbești! Pentru cā ești doar un mic trădător, dintre mulți alții, de care poporul s-a cam sāturat! Punct. #faratradatoriinfunctiipublice”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *