Skip to content
Politică

Atac la preşedinte. Ciolacu: Avem împrumut de 1.000 de euro pe secundă, e normal ca Iohannis să atace PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că în fiecare secundă România se împrumută cu 1.000 de euro, acesta fiind motivul real al atacurilor venite dinspre Preşedinţie, Klaus Iohannis dorind să distragă atenţia.

Nimeni nu se aştepta ca în această perioadă, când lumea stătea în casă, ei să facă sute de milioane. Nimeni nu se aştepta ca într-un timp atât de scurt să depăşim 40% din PIB. Avem împrumut de 1000 de euro pe secundă. Ca să acoperi aceste lucruri, atunci îţi creezi un duşman, imaginar sau neimaginar, tradiţional, PSD. Şi atunci ataci PSD”, a spus Ciolacu la televiziunea Antena3.

" "
" "

Ciolacu a spus că Iohannis este nevoit să mintă periodic, pentru a acoperi greşelile Guvernului Orban, şi că datoria României depăşeşte 40% din PIB: ”Şedinţele CSAT nu se ţin la Camera Deputaţilor, se ţin la Cotroceni. Eu informări am pe domeniile în care sunt îndreptăţit. Nu am avut acces la vreo informaţie a ministrului de Interne nici în ceea ce priveşte pandemia, darămite în ce priveşte clanurile interlope. Şi nu cred că vreunul dintre noi a fost vreodată asociat cu vreun clan interlop. Mai mult, când presa ne-a indicat că se întâmplă în vreo organizaţie aşa ceva, am convocat CEx-ul şi am desfiinţat acea organizaţie.Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic, să iasă la televizor, este guvernul său, acest guvern condus de Orban. S-a dovedit total incompetent. Mai nou, după raportul Curţii de Conturi, sunt şi hoţomani şi, cel mai grav dintre toate, ei sunt lipsiţi de orice credibilitate. După modul lor de a se comporta ca şi guvernanţi în această perioadă a pandemiei, modul de comportament social, faci chefuri în biroul primului ministru, fără mască, nimeni nu îi mai crede. Şi atunci preşedintele ar fi avut două alternative. Una este ca preşedintele să iasă şi să recunoască că acest guvern este un eşec politic total sau să continue să încerce să îi acopere periodic cu credibilitatea funcţiei prezidenţiale, să îi tragă după el, să depăşească aceste alegeri. De aceea această obsesie de a avea alegerile cât mai repede pentru că vede că nu funcţionează acest guvern”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *