Skip to content
Politică

Europarlamentar PMP, atac la PSD: Se folosește de Guvern pentru a da mită electorală

Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, acuză Partidul Social Democrat că ar acționa haotic datorită ultimelor scandaluri de corupție și că ”avem de-a face de fapt despre un cutremur penal și politic în PSD”.

„Se pare că avem de-a face cu un cutremur penal şi politic în PSD. Asta înseamnă seria de acţiuni ale justiţiei, care vizează oameni foarte importanţi din Partidul Social Democrat. Asta înseamnă pe de altă parte mişcări foarte haotice la nivelul formaţiunii despre care discutăm”, a declarat, joi, la RFI Cristian Preda,

În același context, Preda a amintit despre demisia lui Viorel Hrebenciuc, cooptarea Monicăi Iacob Ridzi în PSD, și nu în ultimul rând de suspendarea din funcție a lui Sebastian Ghiță și anunțul acestuia privind înscrierea în tandem cu Liviu Dragnea pentru conducerea PSD, în cazul în care Victor Ponta ar câștiga cursa pentru Președinție.

De asemenea, europarlamentarul PMP este de părere că PSD se folosește de Guvern pentru a oferi electoratului „mită electorală”.

„Acelaşi Partid Social Democrat foloseşte Guvernul, pentru a distribui bani, sub formă de ajutoare, de subvenţii, de alocaţii, de prime şi toată lumea înţelege că e vorba de o mituire electorală. Adică avem pe de o parte haosul politico-penal, pe de altă parte această încercare de a depăşi situaţia foarte delicată pentru orice om normal constituit, prin mită electorală. Ăsta e, cred, tabloul ultimelor zile”, a adăugat Cristian Preda.

3 comentarii la “Europarlamentar PMP, atac la PSD: Se folosește de Guvern pentru a da mită electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *