Skip to content
Societate

Atac la Șerban Pavlu și Oana Pellea – „Băgați în buzunar banii securiștilor care vor să controleze mai departe această țară!”

Featured Video Play Icon

Implicarea societatii civile in aceasta campanie pentru alegerile europarlamentare va ramane marcata de cele doua videoclipuri dramatice regizate si puse in opera de cativa mari actori ai Romaniei. Clipul „soft” de la inceputul campaniei, deschis de Oana Pellea si cel „hard” cu Serban Pavlu de acum cateva zile.

Probabil intimidati de popularitatea protagonistilor, politicienii vizati nu au reactionat in niciun fel, desi videoclipurile au avut milioane de vizualizari si au generat reactii de solidaritate si repulsie deopotriva…

Pana la acest video :

Mai jos gasiti textul integral al mesajului candidatului PSDI – Cornel George Comsa:

„Îmi plac filmele de calitate, îmi plac actorii buni, ii simpatizez chiar și pe actorii care fac reclame la zugrăveli sau maioneze sau supe instant. Însă disprețuiesc actorii care manipulează și induc în eroare o generație întreagă, băgând în buzunar banii unor securiști care vor sa controleze România. 

Dacă spui ca ești independent și revoltat, domnule actor, sau doamnă actriță, spune pana la capăt! M-am saturat de Dragnea pentru acești ani în care PSD-UL a lucrat doar în favoarea lui! 

M-am saturat de Cioloș care a adus mai multe deservicii României în 2015-2016 decât toată guvernarea PSD de după el!

M-am saturat de Ponta care și-a mințit colegii, și-a trădat prietenii și a glumit cu un întreg popor ani de zile!

Și nu mai vreau sa îl vad pe Băsescu după zece ani de securisme și 30 de ani de politica toxica în România! 

M-am saturat și de Tăriceanu cu echipa lui de trădători de țară, care este tot un fel de Ciolos, dar mascat!

Spune tot domnule actor! Lasă-ne cu Năstase și Iliescu! Unde sunt ultimii 15 ani din viata noastră în mesajul tău? 

Dragii mei, 

România nu e o tara urâtă și coruptă, cu actori care fac „caterinca” pe blocuri gri cu efecte dramatice! Nu acesta este mesajul cu care vreau sa ma duc în Europa. 

Eu nu înjur acasă, nu înjur de fata cu copiii mei și nu jignesc oameni în public, nu jignesc oameni în general. Nu asa arată modelele mele. Nu asa ceva ducem în Europa! 

Numele meu este Cornel George Comșa și sunt numărul 1 pe lista PSDI – PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT INDEPENDENT, un partid nou, care propune cea mai buna listă de candidați pentru Europa.

Pe locul al doilea este o doamnă specialist în fonduri europene. Pe locul al treilea este un avocat în baroul de la Paris. Pe locul al patrulea este un actor. Roman din Chișinău. Primii zece oameni ai noștri sunt mai calificați și mai patrioti decât oricare alți zece de pe altă listă! 

Ne găsiți în buletinul de vot pe pagina a patra la poziția a zecea. Nu trebuie sa va îndrăgostiți de noi!”

(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *