Skip to content
Politică

„Atacul organizat” la adresa lui Ponta în 3 acte: 11, 12, 13

" "

O zi liniștită de vineri a fost dată peste cap de un eveniment la care nimeni nu se aștepta. Cu toții eram curioși cum va arăta moțiunea anunțată de câteva zile a celor din PNL, însă cu siguranță nimeni nu credea că va vedea breaking news cu prim-ministrul României urmărit penal.

Coincidență sau nu, fix în ziua în care PNL depune moțiunea de cenzură, Victor Ponta e audiat la DNA și pus sub urmărire penală. Însă, ceea ce am putut vedea în această zi este următorul lucru: un dezastru pentru Victor Ponta în 3 acte, desfășurate pe parcursul a 3 ore, de către 3 instituții diferite.

" "
" "

Cifra fatidică pentru Victor Ponta este 3, din câte se pare. După 3 ani de guvernare, după 3 guverne pe care le-a condus, se trezește în fața unui atac concertat din partea a 3 instituții, în 3 ore.

Cum arată desfășurarea unei zile de vineri destul de bizară:

11.00 – Victor Ponta este chemat la DNA să i se aducă la cunoștință că este suspect în dosarul în care este implicat și Dan Șova

12.00 – PNL depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Victor Ponta cu privire la exercitarea dreptului la vot.

13.00 – Klaus Iohannis conferință de presă cu privire la acest caz.

Ironia face că Victor Ponta spunea în urmă cu câteva săptămâni că majoritatea parlamentară funcţionează, iar actualul guvern nu poate fi dat jos.

„În Parlament nu ne poate da jos PNL. Dacă ne dă jos DNA, asta e! Partidul nostru rezistă în orice condiţii”, a arătat Ponta.

Este de văzut dacă partidul va rezista și după acest episod negru din istoria social-democraților. După arestarea lui Adrian Năstase, probabil că urmărirea penală a lui Victor Ponta este cel mai greu de digerat eveniment din viața partidului.

" "

1 comentariu la “„Atacul organizat” la adresa lui Ponta în 3 acte: 11, 12, 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *