Skip to content
Politică

Atacuri uluitoare din partea unui fost lider PDL la adresa foștilor colegi, după scandalul legat de afirmațiile lui Atanasiu:”Cancerul PNL este…”

" "

În cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire, la B1 Tv, vicepreședintele PMP și fost lider al PDL Sălaj, Radu Cristescu, a făcut o serie de remarci extrem de dure la adresa vechiului PDL și a comparat războiul din culisele noului PNL cu ”bătăile din discotecile din Vaslui.”

Liderul PMP a punctat că îi dă dreptate lui Teodor Atanasiu în legătură cu pozițiile exprimate față de Cătălin Predoiu și vechiul PDL și că vechii democrat- liberali sunt un fel de piatră de moară la gâtul noului PNL.

" "
" "

”În noul PDL se duc bătălii ca la discotecile din Vaslui. În principiu, lui Teodor Atanasiu îi dau dreptate. Cancerul PNL este PDL. Cei din PDL, mulți sunt pe la pușcarie, mulți sunt urmăriți penal. Cei din PNL, dacă vor ajunge la guvernare, cu PDL, nu vor putea face lucruri bune pentru că vechile metehne ale celor din PDL nu s-au uitat.

PDL este piatra de moară la gâtul PNL. (…) Lucrurile astea se știu. Pe de altă parte, PNL a dat dovadă că se poate schimba. Nu vi se pare ciudat că aceste discuții au fost tocmai la Bistrița, unde e Neluțu Oltean (n.r.:Ioan Oltean, lider al vechiului PDL)?

Nu vreau să îi mai văd în politică pe Blaga, pe Oltean, pe Blejnar. Blaga știe doar să distrugă”, a precizat Radu Cristescu în cadrul emisiunii Dosar de politician moderată de Silviu Mănăstire.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *