Skip to content
Politică

Atacurile teroriste pot fi prezise. Invenția care VA SCHIMBA TOTUL!

Tehnologia a evoluat exponențial în ultimii ani, progrese importante fiind înregistrate în special în ceea ce priveşte inteligenţa artificială şi realitatea virtuală.

Astfel, nici o zi nu trece fără ca domeniul tehnologic să fie revoluționat. Fără viziune, nici nu ai ce cauta în acest domeniu, iar dovada vie că tehnologia nu bate pasul pe loc și face progrese importante vine tocmai din Tel Aviv.

”Creierul vede tot”

Fifth Dimension o companie din Tel Aviv, care, nu doar că șochează prin descoperirile sale dar schimbă profund ordinea socială a lumii, este una dintre puținele companii care poate face Deep Learning, adică poate descoperi informații despre orice, pornind de la date aparent întâmplătoare.

Start-up-ul Fifth Dimension au 8-10 ani de experiență în Forțele Israeliene de Apărare. Pe scurt, armata. Și nu orice armată, ci diviziile de IT ale acesteia, care dezvoltă tehnologii ultrasecrete și foarte dezvoltate în domeniul cybersecurity și nu numai.

Tehnologia, adevăratul dușman al lui James Bond

De asemenea, la Fifth Dimension, 85% din cei care sunt angajați au doctorate sau masterul în matematică sau în cercetarea datelor. Din acest motiv, tehnologia de deep learning a Fifth Dimension are două aplicații: în retail, pentru marile lanțuri de magazine, care vor să învețe lucruri despre clienții lor, și în domeniul securității de stat – Fifth Dimension vinde tehnologia către state care vor să analizeze toate datele strânse de serviciile secrete și să primească rapoarte mai rapide și mai exacte.

”Atacurile teroriste pot fi prezise”

De exemplu, cu ajutorul Creierului, tehnologia secretă dezvoltată de Fifth Dimension pot fi prezise atacuri teroriste. Cercetătorii nu doar colectează informații, ci le corelează cu o viteză uluitoare și fără a ține cont de limitări.

Cu siguranță ”Creierul”  nu este un Google Translate. Fifth Dimension preia datele și înțelege limbajul în trei zile, scrie Vlad Andriescu pe blogul personal.

Fifth Dimension promite că tehnologia sa poate face legăturile. Ai un suspect? Începi să-l urmărești. De la folosirea de 3 ori la rând a VPN-ului, la un cont de Twitter suspect care lasă o urmă geografică, până la un colet primit prin poștă. Toate aceste date sunt culese automat de către Creierul Fifth Dimension, fără intervenție umană. Cum face asta? Numai dacă este conectat la toate datele posibile din lume. Din acest motiv, Fifth Dimension a fost cel mai înfricoșător startup întâlnit vreodată.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *