Skip to content
Politică

Atanasiu, afirmaţii surprinzătoare despre Piperea ca preşedinte al PNL Bucureşti: Eu nu am auzit ca partidul… EXCLUSIV

" "

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu face afirmaţii surprinzătoare despre avocatul Gheorghe Piperea în calitatea acestuia de posibil preşedinte al organizaţiei Bucureşti, după demisia lui Cătălin Predoiu, pe fondul pierderii alegerilor din Capitală.

CITIŢI ŞI: Lovitură pentru PNL! Avocatul Gheorghe Piperea a făcut un anunţ dezamăgitor

" "
" "

Senatorul PNL a declarat, marţi, pentru PSnews.ro, că, probabil, Piperea a primit propunerea de a fi preşedintele filialei PNL Bucureşti din partea „unui cetăţean” (fără să precizeze vreun nume), dând de înţeles că nu a existat o ofertă oficială din partea Partidului Naţional Liberal.

„A fost, probabil, propunerea unui cetăţean din PNL, pentru că eu nu am auzit ca partidul să-i facă o asemenea propunere”, ne-a spus Atanasiu.

Întrebat pe cine ia PNL în calcul pentru preşedinţia organizaţiei bucureştene, Teodor Atanasiu a răspuns: „O să discutăm, dar mi se pare normal să fie un membru al partidului, nu cineva din afară. Nu am nume”.

Nu în ultimul rând, fostul ministru a precizat că săptămâna viitoare va fi anunţat numele viitorului preşedinte.

" "

2 comentarii la “Atanasiu, afirmaţii surprinzătoare despre Piperea ca preşedinte al PNL Bucureşti: Eu nu am auzit ca partidul… EXCLUSIV

  1. Oricum,”liberalii” s-au captusit cu acest obtuz si quasişiret politician de grupa mica,domnul Tase,care n-a avut nici o greata sa aduca oameni din afara partidului ,cum ar fi Johannis sau Marian Munteanu,dovedind un nivel de inteligenta cuantificabil intr-un IQ specific bovinelor de varsta medie…
    Daca nici Piperea nu este bun,inseamna ca mai exista sperante! Sperante ca asa-zisul PNL se va duce de pe prispa căsii acolo unde il trimit rima si lirica populara…

  2. PDL ,parca a cautat sa aiba sefi carismatici,cu priza la popor: Tase, Gorghiu,Blaga,etc. Vai de capul nostru. Acum au aparut si Clocotilde si Nicusor. Numai astia nu ne dadusera sfaturi. Cred ca cineva isi bate joc de ei.De-abia astept s-o vad graseind prin Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *