Skip to content
Politică

Teodor Atanasiu, apel către tehnocrați: „Avem două probleme de rezolvat în perioada următoare”

Prim-vicepreşedinte PNL Teodor Atanasiu lansează un apel către guvernul tehnocrat, privind depolitizarea administrației publice.

Astfel, Atanasiu susţine că depolitizarea administraţiei publice reprezintă o problemă de rezolvat în perioada următoare, el afirmând că Executivul Cioloş trebuie ca „într-un timp cât mai scurt să depesedizeze România”.

„Avem două probleme de rezolvat în perioada următoare: prima – câştigarea alegerilor de către liberali, cu o singură ofertă peste tot: respectul faţă de cetăţean (…) şi a doua – depolitizarea administraţiei publice. Nu am votat un guvern tehnocrat cu gândul că vor lăsa toţi PSD-iştii în funcţiile din deconcentrate. Avem pretenţia la Guvernul tehnocrat Cioloş ca, într-un timp cât mai scurt, să depesedizeze România, să scoată din funcţiile de demnitate publică judeţene şi locale toţi acei psd-işti care au fost puşi în funcţie de Guvernul Ponta şi să aducă în locul lor oameni competenţi şi echidistanţi politic”, a declarat Teodor Atanasiu, potrivit Agerpres.ro

Întrebat ce se va întâmpla în caz contrar, Atanasiu a răspuns: „Dacă nu o să facă acest lucru, o să rediscutăm sprijinul pe care îl acordăm acestui Guvern”.

1 comentariu la “Teodor Atanasiu, apel către tehnocrați: „Avem două probleme de rezolvat în perioada următoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *