Skip to content
Politică

Atanasiu, despre Ponta: „A început să devină și hazliu”

Premierul Victor Ponta a răspuns pe Facebook declaraţiilor făcute de liderii PNL, menţionând câteva aspecte pe care le-ar presupune eventuale alegeri anticipate, legate de menţinerea actualei legi electorale sau a numărului de parlamentari.

În cadrul unei intervenții la RFI, Teodor Atanasiu  afirmă despre  premierul Victor Ponta că a început să devină și hazliu.

 „Premierul Ponta a început să devină şi hazliu, fiindcă el ne spune un lucru: atâta timp cât el este la guvernare şi are o majoritate, deci atâta timp cât nu schimbă legea electorală, este păcat să-l dai jos din funcţie, fiindcă ia uite ce se întâmplă, votăm după aceeaşi lege. Şi cum domnul Ponta nu se grăbeşte să schimbe această lege, ar trebui să-l mai lăsăm câţiva ani buni să guverneze, fiindcă vezi Doamne, în caz contrar, vom ajunge la vot pe aceeaşi lege, ceea ce nu este bine!”.

În opinia liberalului este clar că legea actuală nu este bună și că trebuie schimbată, afirmând că liberalii vor face toate demersurile  în acest sens.

„este foarte clar că legea actuală nu este bună şi trebuie schimbată şi vom face toate demersurile. Este foarte clar însă că nu vom mai avea niciodată în perspectiva următorilor doi-trei ani o situaţie similară cu cea de acum doi ani, în care un partid, o formaţiune politică să câştige alegerile în peste 80% din colegii cu peste 50% şi să avem această inflaţie de parlamentari, peste o sută de parlamentari în plus în Parlamentul României. Deci pentru noi nu este nici un fel de sperietoare această lege, deja am făcut demersurile necesare în comisia care va avea loc chiar acum, în luna ianuarie şi care se va ocupa de modificarea legislaţiei electorale atât pentru alegerile locale, cât şi pentru alegerile parlamentare, deci în Comisia de Cod Electoral. Credem că nu acesta este motivul pentru care trebuie să continue Guvernul Ponta, dimpotrivă”.

 

sursa foto:RazvanChirita Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *