Skip to content
Politică

Atanasiu devoalează dacă va candida pentru un nou mandat de parlamentar

" "

Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, devoalează dacă a candida pentru un nou mandat de parlamentar.

Acesta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că intenţionează să candideze pentru un nou mandat de parlamentar pe listele de la Buzău.

" "
" "

„Am şi spus-o când m-am întâlnit cu organizaţia că intenţionez să candidez la Buzău. De altfel, i-am şi anunţat pe liderii organizaţiei de intenţia mea. Urmează să parcurgem toate procedurile ca toţi ceilalţi membri”, a declarat Atanasiu, citat de adevarul.ro.

La aceeaşi conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a anunţat că liberalii îşi propun la Buzău obţinerea a patru mandate de parlamentari.

„Având în vedere că la Buzău sunt doar două partide importante care-si dispută locurile, PSD şi PNL, ar trebui ca mandatele de parlamentari să fie împărţite. Ne aşteptăm la trei deputaţi şi un senator la Buzău”, a spus Atanasiu. Mai mult, liberalul a punctat faptul că după alegerile parlamentare din acest an, PNL „se va reîmprospăta”. „Cu siguranţă o să avem o treime din candidaţi noi pe listele PNL, că aşa s-a luat decizia să avem şi tineri şi doamne, sunt câteva criterii interne pe care ni le-am propus ca să arătăm ca un partid modern european şi ca un parlament modern european”, a mai spus Atanasiu.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *