Skip to content
Politică

Atanasiu, după condamnarea lui Dragnea: Ponta să plece că nu îi lasă pe cei vii să-şi exercite dreptul de vot

Liderul PNL Teodor Atanasiu a declarat la Alba Iulia, într-o conferință de presă, că Liviu Dragnea a fost condamnat nu pentru că l-a suspendat pe Traian Băsescu, ci „fiindcă a pus morţii să voteze”. Atanasiu a ținut să lanseze un atac la adresa lui Victor Ponta, despre care a spus că trebuie să plece din fruntea Guvernului „pentru că nu îi lasă pe cei vii din diaspora să îşi exercite dreptul de vot”.

„Mie îmi place cum minte Victor Ponta, dar trebuie să ştiţi că Liviu Dragnea a fost condamnat de justiţie nu fiindcă l-a suspendat pe Băsescu din funcţie, ci fiindcă a pus morţii să voteze, iar Ponta trebuie să plece pentru că nu îi lasă pe cei vii din diasporă să-şi exercite dreptul de vot. Acestea sunt problemele majore cu care ne confruntăm, cică într-o Românie europeană democratică; cu un prim-ministru care refuză un drept fundamental unui cetăţean român”, a spus Atanasiu, informează gândul.info.

3 comentarii la “Atanasiu, după condamnarea lui Dragnea: Ponta să plece că nu îi lasă pe cei vii să-şi exercite dreptul de vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *