Skip to content
Politică

Atanasiu îi desființează pe Băsescu și Tăriceanu: „ALDE și PMP-ul nu vor intra în Parlament!” EXCLUSIV

Atanasiu îi desființează pe Băsescu și Tăriceanu: „ALDE și PMP-ul sunt partide care nu vor intra în Parlamentul României!” EXCLUSIV

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu face afirmaţii surprinzătoare despre soarta ALDE și PMP, după rezultatele de la alegerile parlamentare din acest an.

Senatorul PNL a declarat, joi, pentru PSnews.ro, că, probabil în urma alegerilor parlamentare ALDE va deveni un partid neparlamentar.

CITIȚI ȘI: Tăriceanu şterge pe jos cu Iohannis, Băsescu şi PNL: Forţe oculte patronate de preşedinte…

„Începând cu sfârștul acestui an, în urma alegerilor parlamentare ALDE va deveni un partid neparlamentar și o alianță cu partide neparlamentare nu știu dacă va interesa pe cineva. ALDE și PMP-ul sunt partide care nu vor intra în Parlamentul României, noi vrem să guvernăm România. Noi o să facem un program de guvernare, în aceste zile lucrăm la el și vom încerca să facem o majoritate parlamentară pentru a putea guverna”, ne-a spus Atanasiu.

Mai mult, acesta a adăugat și că: ”Asta ar vrea domnul Tăriceanu să se întâmple, de fapt, orice analiză atentă a declarațiilor politice din ultimul timp, relevă o similitudine perfectă cu pozițiile pe care Tăriceanu și Băsescu le au vis-a-vis de instituțiile de forță ale statului român. Nu știu dacă cineva poate să îmi spună că există vreo deosebire, cel puțin în ultimele șase luni între declarațiile lui Traian Băsescu și declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu, în rest sunt speculații pe care domnul Tăriceanu le face încercând să mai câștige capital politic, este târziu și nu cred că are vreo șansă”.

În altă ordine de idei, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a comentat și cifrele publicate de sondajul Avangarde pentru alegerile parlamentare, care situează PNL-ul la un procentaj de 28% -30%.

CITIȚI ȘI: SONDAJ Procentaje incredibile. Surpriza de la alegerile parlamentare

”Sondajul acesta este făcut în bucătărie, probabil. Cred că este un sondaj făcut în bucătărie, și nu pe teren. Este un sondaj plătit de cei care se află în frunte”, a conchis Atanasiu.

1 comentariu la “Atanasiu îi desființează pe Băsescu și Tăriceanu: „ALDE și PMP-ul nu vor intra în Parlament!” EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *