Skip to content
Politică

Atanasiu, prima reacție după ce PNL a depus moțiunea de cenzură: „Trebuie să luptăm!”

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Teodor Atanasiu, a declarat, vineri, după ce PNL a depus în Parlament moțiunea de cenzură la adresa Cabinetului Ponta, că cel mai important motiv a fost „dreptul cetățeanului la vot”.

„Am depus aceasta motiune pentru unul din motivele care ni se pare cel mai serios: dreptul cetateanului la vot. Este cel mai nociv Guvern din punctul meu de vedere. Astazi o sa va raspundem despre depunerea motiunii de cenzura, nu depre problemele domnului Ponta. Domnul Ponta este inca prim-ministru al Romania si cat timp este trebuie sa luptam pentru incetarea acestei situatii, pentru a nu mai fi prim-ministru”, a declarat Teodor Atanasiu.

Citește și: Cade Guvernul? DNA face publice acuzațiile la adresa lui Victor Ponta. Primele declarații ale premierului, după audieri

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis îl va suspenda pe Victor Ponta din funcția de prim-ministru, liberalul a declarat: „Va repet, domnul presedinte va decide acest lucru, nu vorbim despre problemele juridice ale domnului Ponta, ci despre motiunea de cenzura”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *