Skip to content
Politică

Atanasiu, prognoză sumbră pentru urmașul lui Țuțuianu: Va fi aceeași situație! EXCLUSIV

" "

Fostul ministru PNL al Apărării Naționale Teodor Atanasiu a acordat miercuri o declarație pentru PSnews.ro, în care a făcut o prognoză sumbră pentru urmașul lui Adrian Țuțuianu în fruntea MApN.

Pentru început, Atanasiu a apreciat drept „normală” demisia lui Țuțuianu, din lipsă de bani pentru salariile și contribuțiile sociale ale militarilor.

" "
" "

„Eu înțeleg că domnul Țuțuianu a ajuns ministru cu un buget pe care-l avea lăsat moștenire de fostul ministru, n-a reușit să facă nicio rectificare de buget și s-a trezit în situația în care nu putea, cu bugetul respectiv, să-și desfășoare activitatea. Deci e o demisie normală”, a punctat fostul senator liberal.

Întrebat cum apreciază mandatul ministerial al social-democratului, Teodor Atanasiu a răspuns prompt: „N-a apucat să aibă un mandat în fruntea MApN-ului, c-a fost foarte scurt”.

Chestionat dacă este plauzibil scenariul demisiei ca o diversiune regizată pentru distragerea atenției de la procesele lui Dragnea și Tăriceanu (a se vedea linkul de mai jos), PNL-istul a replicat: „Nu știu dacă au regizat sau n-au regizat. Ceea ce este foarte clar e motivul făcut public pentru care a plecat – un motiv serios: imposibilitatea de a-și plăti salariile din bugetul pe care-l are”.

CITIȚI ȘI:BTI, ipoteză explozivă: demisia lui Țuțuianu, DIVERSIUNE de la ceva mult mai grav

În încheiere, Teodor Atanasiu a avertizat că nici urmașul lui Adrian Țuțuianu nu va călca pe roze.

„Problema este că bugetul nu l-a descoperit ieri (Țuțuianu – n.r.); bugetul este de mult timp. Și toată lumea știa că din acel buget nu se pot plăti (salariile și contribuțiile militarilor – n.r.) și că trebuia rectificat. Grav este că nu se luaseră măsuri de rectificare a bugetului până la ora respectivă. Și nici ministrul care o să vină tot n-o să poată să plătească salariile, că nu s-a făcut rectificarea! Va fi exact aceeași situație cu care s-a confruntat domnul Țuțuianu”, a conchis fostul senator PNL.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *