Skip to content
Politică

Atanasiu, reacție virulentă față de modificarea noului cod penal

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Teodor Atanasiu, reacționează, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni televizate la postul B1 TV, cu privire la proiectul de modificare a noului cod penal.

Astfel, liderul PNL susțiine faptul că nu poate fi modificat codul penal de către penali.

„Fiecare trebuie sa-si scrie care sunt conflictele de interese pe care le are si sa nu participe la dezbaterea acelor lucruri care intra in conflict de interese. Cred ca cei care sunt cercetati intr-un dosar sunt in acest conflict deschis de interese si n-ar trebui sa participe nici la dezbatere nici la vot. De aceea e greu de crezut ca nu sunt in conflict de interese si pot face parte din initiatori cei care vor sa modifice un cod penal in baza caruia sunt cercetati in momentul de fata”, a declarat Teodor Atanasiu.

3 comentarii la “Atanasiu, reacție virulentă față de modificarea noului cod penal

  1. Demagogie cresa. Cand l-o lua DNA-ul, sa-l vezi pe pachiderm ce-o sa mai clameze dreptul la imagine si prezumtia de nevinovatie.

  2. Dupa parerea mea, un Cod Penal care a fost trecut prin asumare de catre penali, poate fi modificat si de Mama Omida ! Doar Tase nu pricepe asta, ca asa e el, domol. La toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *