Skip to content
Politică

Atanasiu reacționează tranșant, după ce a fost huiduit de liberali: „Este problema mea!”

În cadrul ședinței de Consiliu Național al PNL de sâmbătă, prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu nu a avut parte de o primire călduroasă din partea liberalilor. Aceștia l-au huiduit și i-au cerut acestuia să își ceară scuze public.

Citește și: Incident de proporții la Consiliul Național al PNL. Atanasiu, huiduit de liberali în momentul în care a urcat pe scenă

După incidentul neplăcut, Teodor Atanasiu a declarat, duminică, la Alba Iulia, că nu este cazul să își ceară scuze.

„Să-mi cer scuze, pentru ce am discutat cu soția în bucătărie, nu cred că e cazul”, a declarat Atanasiu.

În același timp, acesta a mai argumentat că nu a discutat nimic public de care să îi fie jenă și pentru care să fie impuse scuze publice.

„Ce discut eu în mediul privat cu soția, prietenii sau altcineva este problema mea. Nu am de ce să dau răspunsuri publice pe cine critic când vorbesc cu soția în bucătărie și de aceea nici nu am comentat public despre acest lucru (n.r. – despre steneogramele înregistrate.), sper ca și alții să aibă decența ca ceea ce înseamnă viața privată a unui om să rămână așa”, a declarat prim-vicepreședintele PNL.

Totodată, Teodor Atanasiu a spus că nu și-a „bătut capul” foarte tare să afle cine l-a înregistrat la Bistrița, în cadrul unei şedinţe, în care liberalul le spunea colegilor de partid că planurile foştilor pedelişti de a-l vedea pe Cătălin Predoiu premier nu au nicio şansă, potrivit alba24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *