Skip to content
Politică

Atentatele din Bruxelles. Bușoi pune tunurile pe Băsescu, acuzându-l de „terorism politic”: „Se rățoiește ipocrit la…”

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi pune tunurile pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, acuzându-l de „terorism politic”, în contextul celor mai recente atentate teroriste din Bruxelles.

Astfel, prim-vicepreședintele PNL susține că discursul radical al unor politicieni români „împrăștie frica și răspândește ura”.

„Nu există dovadă mai mare de cinism decât ațâțarea fricii românilor și răspândirea extremismului, pentru a stoarce voturi din frica oamenilor. Când un fost șef de stat (ca domnul Traian Băsescu, care a fost ținut în funcție de lideri europeni), se rățoiește, acum, ipocrit, la aceiași lideri europeni și ațâță fricile extremiste ale românilor, aceasta în opinia mea nu este altceva decât cinism și inconștiență. Discursul radical al unor politicieni români este, de fapt, un fel de terorism politic, pentru că la fel ca și terorismul împrăștie frica și răspândește ura”, a explicat Bușoi.

În acest context, în opinia eurodeputatului Cristian Bușoi, soluția este „să ne consolidăm mecanismele de luptă împotriva terorismului, să consolidăm instituțiile din România care au competențe în acest domeniu, nu să detonăm fricile oamenilor”. 

ppe

1 comentariu la “Atentatele din Bruxelles. Bușoi pune tunurile pe Băsescu, acuzându-l de „terorism politic”: „Se rățoiește ipocrit la…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *