Skip to content
Politică

Atentatele din Franţa nu rămân fără ecou. Ce lider al opoziţiei cere demisia preşedintelui

Atentatele din Franţa de vineri seară nu rămân fără ecou. Ce lider al opoziţiei cere demisia preşedintelui Francois Hollande şi a premierului Manuel Valls.

Este vorba despre Marine Le Pen, liderul Frontului Naţional, principala formațiune de opoziție din Franța, conform b1.ro.

Politiciana consideră că Hollande şi Valls nu au gestionat aşa cum trebuie criza atacurilor jihadiste. Declaraţiile vin în contextul în care directorul CIA a avertizat asupra unor noi atacuri în Europa.

Întrebată, la o emisiune televizată, despre măsurile luate de autorităţi după atentatele din Paris, Marine Le Pen a răspuns că „măsurile anunțate sunt foarte slabe”.

Şefa Frontului Național a mai supus că retragerea cetățeniei, intensificarea controalelor la frontiere și monitorizarea atentă a islamiștilor reveniți din Siria sunt propuneri făcute de mult timp de partidul pe care-l reprezintă. În acest context, Marine Le Pen a spus că președintele Francois Hollande și premierul Manuel Valls ar trebui să demisioneze după atentatele comise la Paris, unde au fost ucise 132 de persoane, alte circa 400 fiind rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *