Skip to content
" "
Politică

Atentatele din Paris. Udrea o desfiinţează pe Merkel: Cum se răţoia la noi…

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea o desfiinţează pe Angela Merkel (cancelarul Germaniei), în contextul atentatelor din Paris: „Cum se răţoia la noi…”

Udrea a scris, sâmbătă, pe Facebook, că Merkel şi „o liotă de bărbaţi fără pic de viziune şi curaj” se fac vinovaţi de moartea francezilor, „a celor care vor urma şi de soarta cetăţenilor europeni care de acum încolo vor trăi în teroarea atentatelor teroriste”.

„In doar cateva luni, Europa a devenit teatru pentru actiunile teroristilor Statului Islamic din cauza liderilor europeni extrem de slabi, care n-au fost in stare sa gaseasca o solutie la criza imigrantilor musulmani, incurajand asaltul acestora asupra tarilor UE.

Cu cata duiosie ii primea doamna Merkel cu ciocolata si cum se ratoia la noi pentru ca nu suntem de acord cu cotele obligatorii!!! Cum ii cantau in struna o liota de barbati fara pic de viziune si curaj!

Iresponsabililor, distrugeti Europa din slabiciune si politicianism ieftin! Cum o sa opriti razboiul pe care l-ati stimulat, l-ati incurajat, l-ati provocat? Sunteti vinovati de moartea celor de la Paris, a celor care vor urma si de soarta cetatenilor europeni care de acum incolo vor trai in teroarea atentatelor teroriste.

Viata noastra nu va mai fi la fel de aici inainte!

P.S. Ce de bla bla-uri de pe la autoritatile noastre! Condoleante si regrete, le transmitem fiecare dintre noi, cetatenii romani, din tot sufletul!

Dar liderii nostri o solutie au de propus?” se întreabă Elena Udrea.

" "

2 comentarii la “Atentatele din Paris. Udrea o desfiinţează pe Merkel: Cum se răţoia la noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *