Skip to content
București

Atenție, afaceriști! Primăria S4 pregătește investiții imobiliare la Piața Sudului

b1.ro

Primăria Sector 4 a început lucrările pentru un proiect în zona Pieței Sudului care ar putea crește activitatea pe una din piețele economice. De amintit că în această zonă a fost realizat cel mai recent proiect de infrastructură, dar şi una dintre cele mai ample expansiuni ale unui centru comercial – Sun Plaza.

Concret, Primăria Sector 4 a început lucrările la un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) prin care zona reprezentată în prezent de un teren viran să fie transformată într-un pol de birouri. Astfel, zona poate deveni un pol al pieței imobiliare locale, informează zf.ro.

„Calea Văcăreşti reprezintă o zonă cu un potenţial foarte mare pentru birouri deoarece este aproape de centru şi este conectată cu mijloace de transport. Atât proiectele de birouri deja existente la Piaţa Sudului, cât şi viitoarele proiecte reprezintă o metodă de a moderniza Sectorul 4“, a spus pentru ZF Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4 al Capitalei.

Este vorba, mai precis, de un nou centru comercial şi un turn de birouri la Piaţa Sudului, lângă Sun Plaza, pentru un proiect rezidenţial pe str. Niţu Vasile, dar şi la Tineretului, pentru un nou pol de birouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *