Skip to content
Societate

Atenție la cosmeticele pe care le cumpărați. Poliția a confiscat peste 17.000 de astfel de produse contrafăcute

Peste 17.000 de produse de parfumerie şi cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, au fost găsite de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Judeţeană Ilfov într-un depozit. Marfa a fost confiscată, valoarea acesteia fiind estimată la 1,5 milioane de lei.

Poliţia Judeţeană Ilfov arată, într-un comunicat de presă de vineri, că poliţiştii au acţionat în baza unor informaţii proprii în complexul comercial din sectorul 2 Bucuresti, unde au depistat, joi, un depozit cu punct de vânzare în care trei persoane deţineau în vederea comercializării peste 17.000 de produse de parfumerie şi cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, reprezentând mărci cunoscute, scrie news.ro.

Bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar valoarea acestora este estimată la 1,5 milioane de lei.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti produse de parfumerie şi cosmetice purtând denumirile unor mărci celebre, produse susceptibile a fi contrafăcute şi comercializate fără acordul titularilor de mărci.

Cercetarile vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar faţă de persoanele identificate a fost dispusă măsura efectuării în continuare a urmăririi penale, pentru „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *