Skip to content
Politică

Atenție, medici! Parlamentul vrea să vă dea locuințe ANL și după 35 de ani

pressalert.ro

Atenție, medici! Parlamentul României vrea să vă dea locuințe ANL și după ce ați împlinit 35 de ani.

Senatul a adoptat în unanimitate (cu 89 voturi „pentru”) Ordonanța Guvernului (OG) 28/2017 pentru completarea Legii Agenției Naționale de Locuințe , introducând în ședința plenului de marți un amendament care stabilește că medicii specialiști și rezidenți și cadrele didactice pot obține locuințe ANL și după 35 de ani, scrie Agerpres.

Comisia de administrație publică amendase ordonanța, în sensul că medicii rezidenți și specialiști puteau depune cereri pentru repartizarea locuințelor construite prin programele ANL și după 35 de ani, dar în urma propunerii formulate în plen de senatorul PSD Ecaterina Andronescu, amendamentul a fost completat, fiind incluse cadrele didactice.

De asemenea, ordonanța are ca obiect completarea art. 6 din Legea 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe, în sensul că ANL este autorizată să utilizeze pentru cheltuieli de funcționare 5% din resursele constituite pe anul în curs rezultate din închirierea și vânzarea locuințelor.

Proiectul de lege privind aprobarea OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL va intra în dezbaterea Camerei Deputaților, care are rol decizional.

1 comentariu la “Atenție, medici! Parlamentul vrea să vă dea locuințe ANL și după 35 de ani

  1. Să și le bage în ***, una câte câte una!!! Am ajuns sa primim pomană? ??? Meritați, gunoaie de politicieni ce sunteți, să plece pana la ultimul doctor din țara!!! Păcat de nevinovații ce rămân netratați din cauza hoției voastre și magariilor ce le faceți zi de zi sa va umpleți buzunarele cu costul sănătății țării!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *