Skip to content
Politică

Atenție, patroni! Cozmanciuc pregătește o lege care v-ar putea rambursa un impozit

vestea.net

Atenție, patroni! Deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț – pregătește o lege care v-ar putea rambursa un impozit.

Într-o conferință de presă susținută săptămâna trecută în Piatra Neamț, parlamentarul liberal a anunțat că va elabora o inițiativă legislativă privind „rambursarea impozitului pe venit pentru angajatorii cu cel mult 100 de angajați din orașele cu cel mult 100.000 de locuitori”. Logica este reducerea decalajelor demografice dintre localități – mai precis, stoparea migrației către zonele urbane mari.

„Lucrul pe care îl am în vedere este o migrație mare spre zonele urbane mari și o rămânere în urmă a localităților din care pleacă tinerii (cum poate este și Piatra, un municipiu-reședință de județ). Această lege vreau s-o dezbatem. Când o am gata, v-o aduc la cunoștință”, a declarat Cozmanciuc în respectiva conferință, potrivit unei postări de marți de pe Facebook.

#PNL #DeputatPNL #DeputatNeamt Doresc să inițiez un proiect de lege care să vină în sprijinul antreprenorilor din oraşele mici şi mijlocii ale României, care doresc să angajeze tineri până în 35 de ani. Am nevoie și de părerea ta ca să o pot perfecta”, a mai scris Mugur Cozmanciuc în aceeași postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *