Skip to content
Politică

Atenție șoferi! Vor fi probleme la plata rovinietei și a taxei de pod prin SMS

cotidianul.ro

Toți șoferii trebuie să știe! Vor fi probleme pe durata weekendului la emiterea rovinietei şi a taxei de pod prin SMS. Aceasta ar putea fi întreruptă de sâmbătă după-amiază până duminică seara.

CNAIR SA informează clienţii operatorilor de telefonie mobilă că, urmare a unor activităţi de mentenanţă/upgrade la sistemele informatice ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în perioada 18 noiembrie, ora 14:00 – 19 noiembrie 2017, ora 22:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor şi a peajelor, prin intermediul serviciului de mesagerie scurtă (SMS), să fie întreruptă„, potrivit dcnews.ro precizează CNAIR .

În acest sens, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, în situaţia în care nu se reuşeşte achitarea rovinietei/peajului prin SMS, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor.

Punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi sunt publicate pe pagina de internet a CNAIR (www.cnadnr.ro), la secţiunea Produse/Servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *