Skip to content
Politică

Ați auzit de analiză politică prin clarviziune și spiritsm? Un site oferă asta, dar nu spune cât costă

clarvazator

Ați auzit de analiză politică prin clarviziune și spiritsm? Un site autohton oferă așa ceva, dar nu spune cât costă. Vedeți mai jos despre ce portal de Internet este vorba.

Mediastandard.ro îi sfătuiește pe cititori să stea departe de portalul www.spiritus.ro, o platformă de-a dreptul delirantă – prezentată pompos, drept ”Site de opinie și educație în domeniul paranormalului” –, care oferă ”consultanță” prin intermediul e-mail-ului (fără a publica tarifele aferente, tocmai pentru a evita mâna lungă a legii!) și care găsește de cuviință să interpreteze actualitatea politică românească prin intermediul… clarviziunii și al ședințelor de spiritism.Ceea ce, s-o admitem, reprezintă o străveche formă de fake news.

Potrivit informațiilor prezentate pe aceast portal, www.spiritus.ro a fost lansat în 2002 și îi aparține brașovencei Nina Petre, care se autodescrie drept, cităm,”clarvăzătoarea oamenilor foarte inteligenți, consilier karmic, cercetător spiritist, comentator paranormal, psydetective, profesor de matematică și scriitor”. Facem mențiunea că nu există nici cea mai vagă informație referitoare la instituțiile de învățământ absolvite de Nina Petre, sau despre școala/liceul în care ar preda.

Citiți mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *