Skip to content
Politică

Aţi auzit de consilieri în HR cu specializare veterinară? Se caută în judeţul lui Dragnea

Aţi auzit de consilieri în resurse umane cu specializare în medicină veterinară? Se caută o asemenea persoană în Teleorman (judeţul lui Liviu Dragnea) – şi nu oriunde, ci chiar în municipiul-reşedinţă, Alexandria. Citiţi mai jos detalii despre acest post care miroase a dedicaţie de la o poştă.

Primarul localităţii, PSD-istul Victor Drăguşin, spune că, deși va activa la departamentul de resurse umane, consilierul va avea responsabilități în sănătatea muncii, informează Realitatea.net.

Consilierul de resurse umane căutat de Primăria Alexandria va lucra cu oamenii din primărie, dar trebuie să știe să facă inseminări vacilor. Anunțul de angajare a fost promovat chiar de către primarul din Alexandria, Victor Drăgușin pe pagina personală de Facebook.

Drăgușin e un apropiat al lui Dragnea încă de pe când actualul lider al PSD era președintele Consiliului Județean din Teleorman. Liviu Dragnea este judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) în dosarul Bombonica pentru probleme legate de angajări în Alexandria – culmea! – tot în domeniul asistenţei sociale. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) arată că Dragnea ar fi cerut menţinerea în funcție, la DGASPC Teleorman, a două angajate care, de fapt, lucrau la PSD Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *