Skip to content
Politică

Au apărut noile cartele de metrou. Cât costă abonamentul pentru un an

bucurestifm.ro

Duminică au apărut noile cartele de metrou. Citiți în cele ce urmează cât costă abonamentul pentru un an, introdus tot duminică de către Metrorex.

Noile titluri de călătorie cu metroul sunt: cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele pentru grupuri de trei, patru şi cinci persoane, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Noile titluri de călătorie cu metroul şi tarifele aferente acestora sunt următoarele: cartela cu o călătorie (2,5 lei), abonamentul anual (720 de lei), cartela pentru un grup de trei persoane (5 lei), cartela pentru un grup de patru persoane (6,5 lei) şi cartela pentru un grup de cinci persoane (8 lei). Abonamentul anual, de 720 de lei, permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care îşi fac, în fiecare lună, un abonament la preţul întreg de 70 de lei. Actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele, transmite Metrorex.

Proiectul, aprobat prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1450 din 29 septembrie 2017, a fost publicat în Monitorul Oficial al României în data de 10 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *