Skip to content
Societate

Au apărut primele imagini cu Sorina Săcărin, în noua ei casă, din SUA (VIDEO)

digi24.ro

Au apărut primele imagini cu Sorina Săcărin în noua ei casă din America. Imaginile cu fata care se joacă la pianul din locuința familiei au fost publicate pe Facebook de jurnalistul Ioana Dogioiu.

Am fost intrebata daca voi mai intreba de Sorina. Mai mult decat atat, tin legatura cu familia Sacarin, care imi trimite mereu poze si filmulete din noua viata a copilei lor. In mod normal nu as posta nimic despre viata privata a unui copil, dar nimic din povestea aceasta nu a fost normal. Cred asadar ca este important ca oameni cumsecade, manipulati de ceea ce, in opinia mea, ar putea fi chiar rezistenta unor mafii autentice in lupta pentru pastrarea prazii, sa vada ca totul e in regula. Sorina e foarte bine, ba chiar vadeste curiozitati noi pe care parintii ei se gandesc sa le cultive.

Publicată de Nadina Ioana Dogioiu pe Marţi, 23 iulie 2019

Ioana Dogioiu a ținut legătura cu soții Săcărin pe tot parcursul scandalului care a însoțit plecarea acestora cu copilul, din țară. A relatat și despre un incident petrecut la aeroportul Otopeni, unde controlul de securitate ar fi durat excesiv de mult, iar familia a pierdut avionul la care avea bilete, scrie digi24.ro.

În replică, poliția de frontieră a spus că de vină ar fi pasagerii. Familia Săcărin nu și-ar fi alocat suficient timp pentru procedurile de la aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *