Au fost efectuate 485 de percheziţii domiciliare şi reţinute 155 de persoane pentru trafic de droguri

canabis
Sursa foto: Unsplash

Poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT., au efectuat, ]n perioada 15-28 septembrie, 85 de acţiuni operative (dintre care 39 de amploare), pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani.

„În cadrul acestora, au fost efectuate 485 de percheziţii domiciliare, fiind derulate activităţi investigative pentru probarea activităţii infracţionale a 310 persoane. Au fost emise 155 de ordonanţe de reţinere, 59 de mandate de arestare preventivă şi un mandat de arest la domiciliu. De asemenea, faţă de 61 de persoane, a fost luată măsura controlului judiciar”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

Sursa citată mai arată că, în urma activităţilor, au fost indisponibilizate 8 arme de foc şi muniţia aferentă (81 de bucăţi), 3 autovehicule, 320 de grame de bijuterii din aur, 18,070 kilograme de canabis, 748 de doze de canabis, 72 de doze de cocaină, 74 de doze de alte droguri, 21 de plante şi peste 2,3 kilograme de alte fragmente vegetale.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: