Skip to content
Politică

Au fost găsite trupurile pescarilor morți în urma coliziunii din Canalul Mânecii

news.sky.com

În urmă cu o săptămână și jumătate a avut loc accidentul naval din Canalul Mânecii, care s-a soldat moartea unui român, găsit imediat în acea dimineață și dispariția altor doi pescari români. Marți a fost făcut anunțul că trupurile neînsuflețite ale acestora au fost găsite.

Amintim că echipajul cu pescari români era format din patru oameni, unul dintre ei reușind să se salveze. Ambarcațiunea acestora s-a scufundat în largul Shoreham, ciocnirea având loc la aproximativ 4,8 kilometri în largul coastelor.

Citiți și: Accident naval în Canalul Mânecii: doi marinari români daţi dispăruţi

Mircea Ilie, în vârstă de 40 de ani, şi Irinel Popovici, în vârstă de 41 de ani, ambii din Brighton sunt cei doi dispăruți, iar Traiam Dumitrache, în vârstă de 50 de ani a fost declarat mort încă din acea dimineață.

Luni, la aproximativ patru kilometri în largul Portului Shoreham, au fost găsite trupurile lui Ilie și Popovici, unul dintre ei fiind văzut de un pescar care a alertat Paza de Coastă, este relatat de News.ro. Două ore mai târziu și cel de-al doilea a fost recuperat.

În urma unor anchete conduse de la acel moment și până acum, se pare că ambarcațiunea ar fi intrat în coliziune cu o alta, cu braț de excavator, Vertrouwen, care se îndrepta către Grimsby.

Poliţia se află în contact cu proprietarii, MacDuff Shellfish Ltd, care cooperează deplin în anchetă„, a transmis un purtător de cuvânt al poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *