Skip to content
Sport

Au început marile reduceri. Unde sunt cele mai mici prețuri

" "

Nici nu a început bine anul că marii retaileri de fashion se pregătesc deja de noi reduceri. Și, după cum ne-am obișnuit în ultimii ani, 15 ianuarie dă startul pentru toate magazinele, cele mai multe urmând să afișeze prețuri cu 40 – 50% mai mici, într-o primă fază, pentru ca, până la finele lunii, prețurile să fie tăiate cu 70 – 80%.

În general, aceste reduceri sunt stabilite în perioada 15 ianuarie -15 aprilie, condiţia fiind ca retailerii să notifice primăria cu privire la perioada de soldare şi la produsele de sezon la care vor aplica reducerile.

" "

Modelul reducerilor ”masive” la îmbrăcăminte este aplicat de mai mulți ani și la noi, odată cu venirea în piață a marilor nume precum Zara, H&M, Reserved, Bershka, Nissa, Stradivarius sau New Look,  și funcționează foarte bine iarna, de la jumătatea lui ianuarie, și vara, informează capital.ro.

În această perioadă, pentru a scăpa de stocurile la colecțiile de toamnă – iarnă, magazinele se află într-o cursă de genul: ”Cine vinde mai mult?” și înregistrează volume mult peste limita unei luni obișnuite.

Așa că, cei care nu și-au înnoit încă garderoba, o pot face în perioada următoare, campaniile de reduceri fiind aplicate fără excepție în majoritatea magazinelor, prezente sau nu în mall-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *