Skip to content
București Știri locale

Au început ridicările maşinilor abandonate şi a celor parcate neregulamentar din Sectorul 6

facebook

Serviciul de ridicări de maşini abandonate este operaţional de astăzi şi deja a fost ridicat primul automobil părăsit, a anunţat Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe contul oficial de Facebook.

Poliţia Locală va efectua constatările, iar ADP se va ocupa de ridicări.

Conform lui Ciucu, în Sectorul 6 sunt circa 10.000 de maşini abandonate

Iată postarea primarului din Sectorul 6:

„Serviciul de ridicari de mașini abandonate este operational! Azi a fost ridicată prima mașină abandonată pe spațiul public.

Avem treabă multă! Vorbim de peste 10.000 de mașini a abandonate în Sectorul 6.
Încep să apară rezultatele. A durat mult înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate, dar dacă nu mă ocupam din prima luna și de atunci permanent de el nu l-am fi avut nici azi.

În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de mașini pentru care termenul de notificare este de 6 luni și doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit si asta a fost cel mai greu sa obținem un teren. Până vom avea leasing operațional pentru autoutilitare le închiriem la cel mai bun preț pe care l-am gasit pe piață.
Politia Locală face constatările, ADP le ridică.

Proprietarii care vor să le revendice au 6 luni la dispoziție, apoi merg la Remat. Vor avea de achitat o taxă, care să acopere costul ridicării și al depozitării. Sunt depozitate (foto) la bd. Preciziei nr. 24.
P.S. Regulamentul pe care l-am lucrat permite sa ridicăm si mașinile parcate complet aiurea.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *